OVER ONS

Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van het FIAT PROFESSIONAL model dat perfect voor u geschikt is. Op deze website zult u verschillende tools vinden om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk alle FIAT PROFESSIONAL auto's die beschikbaar zijn bij Garage Cammaert, vraag krediet aan of maak uw afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Dankzij onze voorraad en de ruime selectie aan FIAT PROFESSIONAL modellen in combinatie met competitieve prijzen, kunt u bij ons een geweldige deal krijgen voor de FIAT PROFESSIONAL van uw keuze. Bij Garage Cammaert, is het ons doel om te helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Ons vriendelijk, professioneel personeel staat klaar om uw vragen te beantwoorden en te luisteren naar uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een nieuw of een tweedehandsauto, wij zijn er om u te helpen bij uw zoektocht. Onze uitgebreide voorraad bevat FIAT PROFESSIONAL modellen, waaronder Ducato, Scudo en Fiorino. Of u nu woont in de omgeving van Gooik, of u komt uit de omliggende regio, wij zijn u steeds van dienst.

 

Bij Garage Cammaert uit Gooik houdt toewijding aan de klant niet op na de aankoop van uw auto. De service afdeling van Garage Cammaert, met technici die een opleiding genoten in de fabriek, staat voor u klaar voor een algemeen onderhoud tot deskundige reparaties. Het is ons doel om werkzaamheden snel en correct uit te voeren met een uitmuntende service. Of uw auto het nieuwste FIAT PROFESSIONAL model is of reeds enkele jaren oud is, wij voeren de service uit tegen competitieve prijzen.

 

Bel de service afdeling van Garage Cammaert voor informatie over de huidige aanbiedingen.

ONZE VESTIGINGEN